Happy Birthday!! ♥

Idag fyller världens finaste Jennifer år. 15 år!! Så jag vill bara säga att du är världsbäst och att jag hoppas att du har haft en asbra födelsedag ♥ Pusssss och Kraaam!
 
 
 
 
 
 

Konfirmation 26/8

Igår så konfirmerade jag mig. Det har varit en riktigt rolig upplevelse och jag kommer sakna alla fina människor så otroligt mycket! Hade även en liten konfirmationsfest hemma hos oss. Jag fick en massa konfirmationspresenter, till största dels pengar och smycken. Gårdagen var nog en av dem bästa dagarna under året. Dem andra dagarna som varit underbara under året, har nog varit dagarna på Elida och Gothia!! Puss :*

Genrep

Hallo! Jag kom hem för ett tag sedan. Har nämligen varit på genrep inför konfirmationen som är imorgon. Det var även fotografering, kände mig inte så jääätte taggad över det.. menmen.. Imorgon är det ''den stora dagen'' om man säger så. Konfirmationen börjar vid 11 och slutar vid cirka 12.30. Nu ska jag bara ta det lugnt och se något avsnitt av Grey's och sen så ska jag cykla till Ica och köpa något gott. Hörs ♥
 
Supersnygg bild på mig och Betson. ''Lampskärmsfiskar''

Måndag-Tisdag-Onsdag

På dem här tre första dagarna av nian så har vi inte gjort någonting alls. Eller vi har haft en lagdag med arbetslaget. Men imorgon så börjar allvaret igen. Imorgon har vi våran första heldag enligt schemat, man kan inte säga att jag längtar direkt. Men ikväll så ska jag ha en toppenkväll, först är det match mot GIF och efter det ska jag sätta mig och se några avsnitt av Grey's. Vi hörs!!

Sista dagen..

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Känns riktigt tungt. Har ingen lust eller ork att börja skolan igen, men man får väl tänka på det positiva, om det nu finns något? Idag har jag iallafall spelat match om 5-6 pris i Lilla Vm, det blev vinst med 4-0 mot älvsbyn. Så vi slutade på en femte plats. Jag har inte gjort så mycket mer, jag har sett några avsnitt av Pretty Little Liars och lyssnat på Justin hela kvällen. Har inget mer att skriva just nu, så vi hörs!

mobilblogg

Just nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen, jag orkade inte ta fram datorn. Idag har jag iallafall spelat en Lilla Vm match mot Trångfors. Tyvärr så blev det förlust med 1-0, men vi hade lika gärna kunnat vinna! Sedan så hade vi en till match, den var mot gammelstan, men den spelade jag inte. Jag har fått magkatarr igen, så det gick inte att spela.. Blev förlust med 4-1 tror jag. Det är lite tuffare motstånd på matcherna eftersom vi spelar mot ett år äldre. Men det är bara bra!! :-) Imorgon blir det match om 5/6 pris. Så den ska vi ta!! Nu blir det att sova så jag orkar upp imorgon!! Godnatt :-)
 

Bilder från lägret


Konfirmationslägret!

Jag kom hem från Göteborg för några timmar sedan. Lägret var helt underbart!! Vi seglade runt på västkusten i 9 dagar, man har lärt känna alla konfirmander och besättningen på båten så himla bra. Alla är så underbara ♥ Jag kommer verkligen sakna varenda person, särskilt besättningen, dem är så grymt sköna!! Jag kommer lägga ut en massa bilder från lägret, jag har fotat cirka 200 bilder, sen så har Sofia och Micke fotat en massa bilder medans vi seglat. Dem bilderna får vi om två veckor. Snart ska jag börja byta om till fotbollskläder, känns helt underbart!

RSS 2.0