Ingenting intressant.

Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Men jag har inte haft något intressant att skriva om. Jag har haft skola och tränat på som vanligt. I söndags så fick jag veta att jag hade gått vidare till ett till länsläger med fotbollen,så det var ju kul. Men sen har det nog inte hänt något annat speciellt. Idag var det en helt vanlig dag i skolan, med ett läxförhör och andra lektioner. Läxförhöret gick hyfsat bra, så skönt att göra bort det. På torsdag har jag redovisning i spanskan & på fredag har jag engelskaprov. Så denna vecka blir en blandning av plugg och träning. Så jag skriver när jag hinner, puss och kram!

Alla Hjärtans Dag

Idag är det Alla hjärtansdag, och dagen har varit i stort sett som vilken dag som helst. Skoldagen var helt ok, den gick ganska snabbt som tur var. Om ett tag så far jag till hallen med Molly och Victoria och skjuter på korgarna och kör lite dribblingsövningar. Det kommer bli riktigt roligt att få spendera lite tid med sina kära vänner! ,Ha en fortsatt trevlig Alla Hjärtans Dag!! :-)

130212

Skoldagen var tung idag, vi gick från 8.15-14.50. Åh vad jag hatar måndagar. Alltid så sena dagar i skolan! Men efter skolan så åkte jag hem till Victoria, vi såg på en film som hette "Water for Elephants" ,Den var helt okej, betyg -> 3/5. Jag var hos henne från 16-18.15 och sedan var jag tvungen att stressa hem för basketträningen började kl 19.00. Det var det mesta från dagen, jag skriver imorgon. Godnatt!!

Grattis på födelsedagen!!

Hoppas du har haft världens bästa dag idag. Det förtjänar du! Tusen kramar från mig till dig :-)

MelodifestivalenHar precis sett klart melodifestivalen deltävling 2, det var ju helt ok. Jag var inte så nöjd med resultatet, men vad gör man åt det? ,svenska folket röstar ju som dom gör.
Ulrik gick ju vidare och det var ju kul, men jag hade velat att Thomas Di leva också skulle gå vidare till globen. Han är annorlunda med en skön stil, tillskillnad från den där David? ,han härmar Eric Saade med allt han gör. Jag tycker att det är onödigt för som sagt, det finns bara en person av allt.

090212

For till stan idag efter skolan, jag gick runt i affärer i en timme ungefär. Under den timmen så hittade jag detta skal och jag köpte det direkt eftersom skalet inte var så dyrt. Imorgon är det skola som vanligt.. Så ska försöka somna så fort som möjligt, vi höres!

På bussen

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag väntas en rätt så rolig dag, först är det skola som är lite mindre roligt. Men ikv så har jag basketträning, och jag behöver verkligen träna. Eftersom jag inte har kunnat träna på 2 veckor ungefär. Men nu ska jag kliva av bussen och gå sista vägen till skolan..

För tillfället

Bloggen kommer inte vara i sin ordning på ett tag. Jag ska så snart som möjligt fixa en ny design men det kommer ta ett tag, så var beredd på att det kommer se lite stökigt ut här ett tag.


Det blir inget!Jag och mamma har precis kommit hem från vårdcentralen, jag fick ta blodprov och odling i halsen 2x. Det är standarden för mig när jag är på vårdcentralen. Det visade sig att det inte var halsfluss eller körtelfeber,
så det var ju riktigt bra. Men tyvärr så far jag inte till Umeå imorgon för Regionläger 3. Jag har haft feber i början av veckan & jag är riktigt förkyld, men det var riktigt tråkigt att missa lägret.
Men ibland måste man ta sånna smällar. Finns inget mer att säga, så vi ses ♥


fett tråkig dag

så jävla tråkig dag,kan inte fatta att jag ens skriver om den.. Men någonting måste ju göras för att hålla uppdateringen uppe. Idag var det iaf första dagen för mig i skolan för denna vecka, det var favo och jag gjorde bara en massa tråkiga saker och sprang in till toan och snöt mig några tusentals gånger, fett less på min förkylning som aldrig ger sig. Det är ju regionläger 3 i helgen och jag vet inte ens om jag kan vara med, vi får se hur det blir. Sedan efter skolan så slängde jag mig framför tvn och såg dom 4 sista avsnitten av melrose place säsong 1 som jag fått låna av cecilia :) Det blev ingen träning idag så nu ska jag rita lite på min bild som ska in imorgon, har inget mer att säga så vi hörs när jag har tid och lust! :)

RSS 2.0