A long time ago

Det var verkligen länge sedan jag skrev här. Jag kan inte direkt säga att jag inte har haft några minuter över åt bloggen, för det har jag haft. Men jag har inte haft orken och lusten. Jag får typ ''ryck'', ibland skriver jag as mycket och ibland går det veckor innan jag skriver. Det beror också på vad jag har att skriva om. 
Dom två senaste veckorna har bestått av basketträningar cirka 4 gånger i veckan + match. Vi har även hunnit fara till Stockholm på RM. Vilket som inte gick så super bra, men vi utvecklas och blir bättre efter varje omgång.
Nästa vecka kommer bestå av en massa plugg och prov. Vi har soprov och matteprov, kan typ ingenting av det vi håller på med just nu. Och dessutom är våran mattelärare gravid, och kommer förmodligen inte komma tillbaka innan jul. Så vi har haft olika vikarier i flera veckor. Så jag är inte förvånad om det står ett stort fett på mitt matteprov. 
Jag kommer förmodligen inte att skriva så mycket på bloggen. Förut kunde jag blogga snabbt från mobilen. Men den är på lagning. Så jag har någon seg lånetelefon just nu, så det blir inget mobilbloggande :/
Om två veckor far jag till Thailand, så det blir mycket plugg innan det. Och det lär inte bli så mycket bloggande medans jag är där borta heller. För då kommer jag bara njuta och leva livet.
Så vi hörs när vi hörs! ♥
 
Bild på hotellet vars vi ska bo i Thailand ♥

Andra intagningsdagen på BG

Idag har det varit en tuff men riktigt rolig dag. Vi samlades kl 08.00, spelade matcher till lunchen som började kl 11.00, efter lunchen så fortsatte vi att spela matcher ända fram till cirka 15.00. Vi slutade dagen med lite prat från dem ansvariga på BG, vi skulle egentligen ha slutat vid 16, men vi slutade vid 15 istället. Jag åkte hem och vilade i någon timme för vi hade samling med mitt egna lag kl 17.45 i gammelstan. Matchen gick piss, jag var helt slut i benen och spelet funkade helt enkelt inte för oss idag. Det var inte en av våra bästa dagar!! Imorgon så är det favo på skolan och vid ett så ska jag dansa sh'baam på stil. Har otrolig träningsvärk, så vi får väl se hur det går. Sen imorgonkväll är det basketträning också, så jag får helt enkelt se hur kroppen mår. Blir nog en lätt träning iallafall!! :) Nu ska jag se det senaste avsnittet av portkod 1321 och sen ska jag soova, gud vad jag har längtat!!

Första BG-intagningsdagen

Vi samlades på hälsans vid 10.00, vi gick direkt och åt lunch, varför vet jag inte? Efter lunchen så hade vi samtal med en ansvarig på BG och med skolsköterskan, vi fyllde även i något hälsoformulär. Efter det så hade min grupp fystester, vi vägde och mätte oss först sen så körde vi chins, brutalen, snabbhet 10 & 20 meter och hopp. Fysen tog cirka en timme, efter det så hade vi vanlig basketträning med landslagscoach och sedan duschade vi och åt middag. Efter middagen så hade killarna träning, så vi chillade på och kollade på deras träning i en timme innan det var dags för våran träning. Vi tränade också i en timme, på träningen körde vi försvarsövningar, passningar och lite spel. Sen var det slut för dagen, det har varit en tuff men rolig dag, även om man inte kommer in på BG så har man ändå lärt sig en massa saker!! Imorgon samlas vi kl 08.00, vi ska typ spela matcher 5 mot 5 hela dagen. Så det blir nog kul!! Nu ska jag verkligen sova, sjukt trött!!

TILLBAKA

Det var ett tag sedan jag bloggade nu. I fredags hade vi biologi-prov som jag har pluggat till hela veckan. Så det har inte blivit så mycket tid över för bloggande. Igår spelade jag med Div 3, vi mötte vråken. Vi förlorade stort, men deras lag bestod av seniorer och vårat lag bestod av en senior och resten 97or & 96or. Emma Nilsson spelade med vråken, hon har spelat i Luleå Basket tidigare. Så det var rätt så häftigt att få spela mot henne. Idag har jag inte gjort så mycket, vi har grattat pappa eftersom det är farsdag idag. Hannes hade bakat muffins och henrik & mamma hade bakat tårta. Så vi fikade imorse och ikväll så ska jag äntligen fara på en fotbollsträning. Det var såå sjukt länge sedan jag spelade fotboll, så får se hur det går. Imorgon är det BG-uttagningar, jag vet inte riktigt om jag ska gå eller inte. Jag känner som att det blir så mycket, men det skulle ju vara en upplevelse att få visa vad man kan och se hur långt det räcker. Så jag får se. 
MEN den största nyheten för dagen, var att Erika och Fredrik äntligen har fått deras lilla bebis. Så otroligt söt han är. Han föddes kl 04.05 på morgonen!! ♥

New stuff

 
Sakerna finns hos: Carlings, H&M, Hollister, Foot Locker, Urban Outfitters, Dea Axelsson

Stockholm i två dagar

Hej, idag kl 10.30 lyfte planet mot huvudstaden. Vet inte riktigt vilken tid vi var framme, men cirka en timme efteråt. Den här lilla stockholmsresan fick jag av min familj i konfirmationspresent. Så hela dagen idag har jag och mamma spenderat i Stockholm City!! Vi har gått i affärer längs drottninggatan och i gallerian. Imorgon ska vi fara direkt till kista och gå i kistagalleria, taggad till tusen!! Jag lägger upp bilder på sakerna jag köpt när jag kommer hem. Nu ska jag ta och se några avsnitt av Portkod 1321 ♥
Ha det bäst!!

RSS 2.0