I LOVE WEEKENDS

Snart är helgen över och jag längtar redan till nästa. Imorgon påbörjas sista skolveckan innan påsklovet, jag har ett prov och ett läxförhör att göra innan jag kan ta lov. Hoppas verkligen inte att lärarna pumpar oss med läxor nu precis innan lovet.
Denna helg har bestått av bla. bilresor, film & födelsedagsfiranden. Jag invigde ledigheten med att tillsammans med mamma & Henke fara iväg till Finland för att hälsa på mormor och morfar, innan vi anlände till dem så stannade vi hos Oili och klippte oss, själv toppade jag bara håret lite, ingen större skillnad.
Senare mot kvällen kom mina kusiner Jonne och Jenni, vi firade Jenni, Henrik, Jonne och min mormor samtidigt eftersom alla fyller år så tätt, alla fyller år i februari och mars. Vi såg let's dance och därefter gick vi och la oss, nästa morgon vaknade jag vid 11, åt en god lunch och sedan for vi till ikea. Spenderade dryga timmen där, inhandlade lite smått och gott innan vi sedan fortsatte med vår hemresa.
Mot kvällen fixade jag och mamma inför Henkes två månader sena födelsedagskalas. Under kvällen var huset fyllt med 9 livliga killar på 12 bast. Imorse klev jag upp redan vid 9, åt en god frukost och la mig sedan i sängen igen. Kollade runt på nätet efter löparskor och slog sedan på Catching Fire för säkert fjärde gången. När filmen var klar, slog jag på nästa film, denna gång Wild Child. Kommer ihåg denna film som om jag såg den igår, vilka barndomsminnen jag har från den här filmen, det är helt sjukt. Rekommenderar verkligen, den är super.
Efter en välbehövlig lunch tog jag på mig löparkläderna och skorna och drog iväg på en runda i det fantastiska vädret. Så otroligt skönt att få springa av sig lite. Ikväll lär jag ta det lugnt, möjligtvis städa mitt rum och försöka bli av med den fruktansvärda söndagsångesten som jag har varje vecka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?❤

E-post: (publiceras ej)

Webbplats:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0