JUST ORDERED

 
Nu på morgonen beställde jag och Cecilia äntligen från Victoria's Secret via shopusa. Det var första gången jag beställde därifrån, Cecilia har beställt en gång tidigare, men allting gick väldigt smidigt. Blev positivt överraskad över hur mycket jag tjänade av att handla via shopusa, eftersom de sköter frakten, tullen och den svenska momsen. Man ser direkt vad kostnaderna blir och en annan positiv aspekt med shopusa är att man kan följa paketet genom städer och länder, man har hela tiden koll på var paketet befinner sig. Precis som jag nämnde förut så måste man vara 18 år för att utnyttja shopusa. För tillfället har även Victoria's Secret en megarea, så man kan hitta massvis med fynd!!!

Kommentarer
❤ Postat av: Emilia

Jag skulle vilja testa att beställa genom shopusa men vissa säger att frakten från USA till Sverige är väldigt dyr, hur mycket fick du betala för frakten från USA till Sverige ?

Svar: Hej, när man beställer via shopusa betalar man endast en liten kostnad (kostnaden från butiken till en ''fake''-address i USA, som man skapar när man gör en användare på shopusa), frakten & tullen bjuder shopusa på. Jag tror att jag fick betala cirka 100kr max utöver sakerna jag beställde. Jag & en kompis beställde tillsammans, och våran frakt till Sverige skulle gått på 1357kr ungefär, men vi betalade endast 57kr för frakten. Om du har mer frågor är det bara att skicka ett mejl till: emmatoyrablogg@gmail.com
Emma Töyrä

2014-07-25 @ 15:23:02

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?❤

E-post: (publiceras ej)

Webbplats:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0