SPORTLOVSVECKAN

Måndag: Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde i måndags, men jag är 100% säker på att jag åtminstone såg 5 avsnitt av Teen Wolf och att jag tränade på kvällen. Måndagen var en sån där dag man inte gör någonting alls, bara vilar ut. 
 
Tisdag: I tisdags skulle jag ha gjort en massa saker, men vissa saker blev inställda tex min tid hos min sjukgymnast. Så hela förmiddagen tog jag bara det lugnt, mot eftermiddagen for jag, mamma och pappa iväg till sjukhuset för att träffa en specialist inom huvudvärk och hjärnan i allmänhet. Spenderade dryga timmen på sjukhuset och for sedan hem och såg några avsnitt av Teen Wolf. Vid 18.00 for hela familjen iväg mot Coop Arena för att se LHF-MODO och även fira Luleå Hockey, som det enda laget som hållit sig i Elitserien i hela 30år i rad. Hyllningar och massvis med applåder gavs till laget som tog upp LHF i eliten år 1984. 
 
 
Onsdag: Vaknade redan vid 08.00, åt en god frukost som bestod av varma mackor en kiwi-smoothie. Strax före 12 tog jag bussen till Coop Arena för att se min lillebror spela match på sportlovshockeyn. Satt inne i B-hallen i över 1h och for sedan iväg mot stan för att kika runt på kläder, väskor och framförallt leta efter ett läppbalsam som jag varit ute efter vädigt länge. Efter många om och men så fick jag tag på läppbalsamet och for hem ett snäpp gladare. Var hemma efter 14 och slog på ännu fler avsnitt av Teen Wolf, jag har verkligen missbrukat min dator under lovet. Jag har knappt varit ute, jag har suttit i mitt rum och sett serier och filmer, sovit och bara tagit det superlugnt. På kvällen for gjorde jag ändå något kreativt, jag for och tränade. Vilket var superskönt. Slog även ett eget rekord på träningen, vilket var riktigt kul. 
 
Torsdag: Kommer upp ett eget inlägg om torsdagen senare.
 
 
Fredag: Idag har jag sovit ut till 11.00, åt en sen brunch och for iväg till sjukgymnasten strax före 13.00. Hos min sjukgymnast (Hanna) gjorde jag det vanliga, hon tröck på några triggerpunkter och gav mig akupunktur. Denna gång fick jag två nålar extra för mer effekt. När allt var klart tog jag första bussen hem och efter det har jag varit ute på en promenad, fotat lite och sett de senaste avsnitten av Teen Wolf. Så nu har jag sett alla avsnitt som har kommit ut. Nu ska jag antingen slå på någon film, se tv eller kolla runt på bloggar. Jag ska även se det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. 
 
Hela veckan har bara rusat iväg och snart är det dags för skola igen. Jag känner mig inte alls redo och nästa vecka är en riktigt hektisk vecka. Mycket som ska göras klart och mycket plugg. Jag borde verkligen ha pluggat under denna vecka som gått, men mina egna tankar är så här: När man är ledig, ska man vara ledig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?❤

E-post: (publiceras ej)

Webbplats:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0