TRE DAGAR

Fredag: Startade dagen med en seg nk-lektion full med labbar av olika slag, direkt efter lektionen gick vi som går niu-fotboll iväg mot busshållplatsen, hoppade på bussen och for iväg till arcus. Träningen var den roligaste på länge, så den gick alldeles för fort. Vi bytte om, for med bussen tillbaka till skolan, åt en halvt god lunch och sedan startade idrottslektionen med dans som stod på schemat den här veckan, därefter fick vi välja fritt. Eftersom min koordination ligger på cirka 0,1 så var det klurigt och klumpigt med dans, men kul var det. For hem vid tretiden och la mig och vila direkt, strax före 6 for jag iväg mot tunavallen tillsammans med Lollo, provade på att träna med gammelstan för första gången. Det var jätteroligt och alla var så snälla och goa. Efter träningen var jag verkligen dödstrött, med tre tunga träningspass i benen och jag kämpade mig in i duschen, för att sedan se Lets dance med familjen. 
 
Lördag: Sov ut rejält efter den tunga gårdagen, vaknade vid 11.30. Klev upp ur sängen och åt lunch direkt, vid 12.30 for jag, mamma och Henrik till stadium för att utnyttja medlemsrabatterna. Spenderade någon timme på stadium och därefter gick vi till Condis och tog en behövlig fika. Jag fick med mig hem ett par nya converse, ett regnställ, två olika par sportsockar och vanlig idrottstejp. När vi kom hem hade pappa laget hemgjord pizza som vi alla satt och njöt av i matbordet. Vid sjutiden skjutsade pappa mig till Victoria, vi hade en superrolig kväll tillsammans, med mycket prat, god mat & riktigt bra musik. 
 
Söndag: Idag vaknade jag och Vickan strax före 10, vi åt en god frukost och vid 10.30 kom mamma och hämtade mig, vi for hem en snabbis och for sedan iväg till Henkes hockeymatch. Blev en förlust för Henkes lag, dem mötte de regerande mästarna och förlorade med 1-6, men det var ändå en riktigt bra match. Just nu ligger jag i sängen och ska snart äta middag, därefter ska jag se Catching Fire för tredje gången och försöka få bort min otroliga söndagsångest. Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?❤

E-post: (publiceras ej)

Webbplats:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0