NEW IN

Julen är min absoluta favorithögtid och efter julen kommer mellandagsrean, vilket jag varje år uttnyttjar mer eller mindre. Detta år köpte jag lite mer än vanligt, jag brukar inte hitta så mycket på reor, men i år föll det mesta vad butikerna hade i smaken. Förutom det som finns med på bilderna här nedanför har jag införskaffat mig One Directions senaste parfym ''You and I'' samt massvis med produkter från Lush och två bh:ar från Twilfit. Är verkligen supernöjd med varenda köp och om inte pengarna behövdes sparas till 23 juni när jag och mina bästa 1D-brudar åker ner till Göteborg så skulle jag fara och handla en runda till utan att tveka!
 
Lila kofta från Rabalder ♥
Ljusrosa skjorta från MQ ♥
Mascara & läppglans, Nivea deo-spray, Skrubb-vantar, China Glaze nagellack + 2 trosor från Lindex ♥ // 2 trosor & Essie nagellack från H&M ♥ // Trosor & sockar från Twilfit ♥

NYÅRSAFTON

2014 har varit ett av mina absolut bästa år på denna jord. Jag har fått uppleva nya saker och platser och jag är genuint tacksam för alla mina vänner och familj som gjort det möjligt. Men framförallt är jag tacksam och fruktansvärt glad över att jag fått spendera mitt 2014 med just er.
 
Nyårsafton:
Jag steg upp vid tio på morgonen för att göra i ordning efterätten till min, Molly, Lovisa och Victorias middag som vi senare på kvällen hade hos Molly. När jag blev klar med efterätten gick jag direkt ner till mitt rum eftersom jag, mamma och pappa har börjat renovera om i mitt rum. Jag ska få nytt golv, ny färg på väggarna och möblera om. Så resten av min nyårsaftonsmorgon spenderade jag i mitt stökiga rum, fyllt med flyttlådor och möbler som ännu inte tagits ut ur rummet. När det sedan blev dags att fara till Molly, tog jag snabbt på mig kläderna jag valt ut för kvällen och sminkade mig lite snabbt. Hos Molly väntade en underbar kväll, med god mat och härligt sällskap. När det började närma sig tolvslaget tog vi bussen till stan, satt och umgicks på Clarion för att sedan gå ut och se på det fina fyrverkerierna och fira in 2015 tillsammans. Jag kunde inte fått ett bättre slut på 2014 och ingen bättre början på 2015. Nu väntas ett nytt år med nya möjligheter och jag hoppas och tror att 2015 kommer bjuda på lika mycket nöje som 2014.
 

RSS 2.0